L'alumnat del Servei Local de Català de Cambrils celebra l'acte de fi de curs amb lectures, ball i música

CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

Cursos de català

Enguany a Cambrils s'han organitzat 24 cursos amb gairebé 400 inscrits i 26 parelles lingÜístiques

Alumnat dels nivells bàsics en l'activitat "Un tomb per les muralles"

Després de dos anys sense poder-ho celebrar a causa de la pandèmia, aquest dimarts 21 de juny a les 19 h i a la sala de concerts de l'Ateneu (a l'avinguda de l'Horta de Santa Maria, 14) l'alumnat dels cursos de català del Servei Local de Català (SLC) de Cambrils farà la festa de cloenda.

L'acte, molt participat tant per alumnes dels nivells intermedis i elementals com també dels bàsics, servirà per posar de manifest la importància de la cultura en tots els pobles i el paper d'aquesta com a eina de cohesió i inserció en la societat d'acollida.

També es parlarà de les llengües, ben diverses, dels alumnes, que són eines de comunicació i d'expressió de sentiments i un element clau en la vertebració de la cultura. I veurem una petita demostració d'altres elements artístics que configuren també la cultura.

Helena Martínez, responsable del  Servei Local de Català de Cambrils, presentarà l'acte que clourà els 24 cursos amb 399 inscrits que hi ha hagut de setembre a juny. També s’hi han constituït 26 parelles lingüístiques del programa Voluntariat per la llengua.

També hi intervindrà Anna Saperas, directora del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura, del qual forma part el SLC de Cambrils.

Tancarà la cloenda Oliver Klein, alcalde de la vila.

Aquesta festa, que acabarà amb un petit refrigeri, està oberta a tots els alumnes de Cambrils, als participants en el Voluntariat per la llengua i a totes aquelles persones que els vulguin acompanyar.

Vols compartir aquesta notícia?