L'Associació Petjades de Colors s'adhereix al Voluntariat per la llengua a Esparreguera

CNL Ca n'Ametller

Voluntariat per la llengua

Aquesta entitat, que vetlla per les persones amb diversitat funcional, promou el Voluntariat per la llengua entre els seus socis i simpatitzants

El Voluntariat per la llengua (VxL) segueix creixent a Esparreguera. En aquesta ocasió, perquè l'Associació Petjades de Colors ha volgut sumar-s'hi tot difonent-lo entre els seus associats.

Petjades de Colors vol ser un referent de proximitat per al col·lectiu de persones amb diversitat funcional d'Esparreguera, tot defensant el dret a la plena mobilitat i a la inclusió en els diferents àmbits de la vida social del municipi.

Un dels seus objectius és sensibilitzar el conjunt de la població sobre les necessitats i dificultats amb què es troben les persones amb diversitat funcional.

Dins d'aquest marc de sensibilització, el Voluntariat per la llengua encaixa en el tarannà dels associats de Petjades de Colors, gent que s'implica en la millora de la societat i ara també en la promoció de l'ús de la llengua catalana.

Aquesta entitat té les xarxes socials i la pàgina web en català i és usuària habitual del servei d'assessorament lingüístic de l'Oficina de Català d'Esparreguera, un gest que corrobora la seva preocupació per oferir textos amb una qualitat lingüística òptima.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?