L’exposició “Quan parles fas màgia” torna a Torelló

CNL d'Osona

Voluntariat per la llengua

Del 13 al 30 de juny podeu veure l'exposició "Quan parles fas màgia" al Museu de la Torneria de Torelló

L'objectiu de l'exposició és donar a conèixer el programa Voluntariat per la Llengua (VxL) i convidar tant voluntaris com aprenents a participar en aquesta enriquidora experiència.

Museu de la Torneria

"Quan parles fas màgia", a través de la metàfora de la màgia, destaca la capacitat del programa per fer créixer el català a través de la conversa i de transformar la vida de les persones que hi participen.

El 2021 es van fer 30 parelles lingüístiques a Torelló, 14 de virtuals i 16 de presencials. Aquest 2022 tornen a ser majoritàriament presencials. Hi ha moltes maneres de col·laborar amb el VxL segons les inquietuds i aficions dels voluntaris: parelles lingüístiques, reforç de lectura, tertúlies, ràdio, teatre, etc. Les entitats, empreses i establiments comercials també s'hi poden adherir i participar-hi segons les seves possibilitats, des de l'atenció als clients i socis en català sigui quin sigui el seu aspecte i les pràctiques lingüístiques dels alumnes, fins a xerrades, visites guiades, etc. Si hi esteu interessats, parleu amb l'Oficina de Català de Torelló (torello(ELIMINAR)@cpnl.cat o 93 850 51 92).

Aquesta exposició ja va ser present a les biblioteques de Vic, Manlleu, Torelló i Centelles a principis d'any passat. Enguany s'ha pensat que podria exhibir-se en entitats i espais públics per tal que el programa VxL arribi a nous públics. El Museu de la Torneria és un ens adherit al programa Voluntariat per la Llengua.

Vols compartir aquesta notícia?