La Fundació Privada Iris de Sant Vicenç dels Horts participa de nou activament en el Voluntariat per la llengua

CNL Ca n'Ametller

Voluntariat per la llengua

La Fundació s'implica en la promoció del Voluntariat per la llengua entre els seus usuaris i en l'aportació de noves parelles lingüístiques

Aquest any, com el 2020, la Fundació, dedicada a atendre les necessitats de nens, adolescents i adults amb discapacitat psíquica de la comarca i dels voltants, ha volgut participar en el Voluntariat per la llengua (VxL).

Una presentació del programa duta a terme per Meritxell Castellví, dinamitzadora del VxL del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller, ha servit per donar-lo a conèixer a una quarantena de persones, entre monitors i usuaris de diferents tallers ocupacionals (bugaderia, jardineria i manipulats) i del Centre Especial de Treball.

La finalitat de la presentació del programa ha estat animar, un any més, les persones de l'entitat a formar part d'una parella lingüística.

Com a resultat de la dinamització i de la complicitat de la gerència a fer partícip la Fundació del Voluntariat per la llengua, s'han formalitzat 10 parelles lingüístiques, que començaran a practicar la conversa en català a partir d'aquest mes de juny.

Vols compartir aquesta notícia?