Èxit de participació al joc lingüístic amb comerços de Sant Celoni

CNL del Vallès Oriental

Difusió

Joc de llengua i enginy, organitzat per l’Oficina de Català, l’Ajuntament de Sant Celoni i Òmnium Cultural Baix Montseny

59 comerços de Sant Celoni han participat a la campanya Enigmàtic, que pretén promoure l'ús de la llengua catalana al comerç d'una manera lúdica i engrescadora i afavorir que la gent s'acosti als establiments comercials per participar-hi. Cadascun ha tingut un enigma a l'aparador i, en el seu interior, una urna i butlletes.

El passat 13 de juny va fer-se el sorteig del guanyador del concurs. Unes mans innocents van ser les encarregades d'extreure les butlletes.

El Premi encertants menors de 16 anys, per a la Jana Salichs Romero, correspon a una butlleta recollida a la Fàbrica del Cartutx i, el Premi encertants adults, per a la Maria Antònia Mora Vigas, correspon a una butlleta recollida a Mora-Vigas. El Premi participant amb més de 50 enigmes encertats va tenir 6 finalistes; després del sorteig de desempat, el premi va ser per a la Glòria Renau Fradera.

A partir del 29 de juny i fins al 26 de juliol, trobareu els enigmes amb la solució i el nom i adreça de l'establiment que l'ha tingut, penjats a la Biblioteca l'Escorxador.

Vols compartir aquesta notícia?