Cerdanyola acomiada el curs a ritme de rumba

CNL Vallès Occidental 3

Activitats complementàries

El Servei Local de Català de Cerdanyola va acomiadar el curs amb una proposta lúdica i creativa: un taller de glosa i rumba en el qual van participar alumnes dels cursos de català i participants del Voluntariat per la llengua. El taller va anar a càrrec dels músics Clara Ayats i Marcel Marimón.

El taller de glosa i rumba, que organitza l’entitat Plataforma per la llengua, va començar amb un viatge per la història de la rumba, el naixement de la rumba catalana i un repàs dels músics més rellevants d’aquest estil musical com Peret i el Gato Pérez. La part pràctica consistia a aprendre a construir rimes que permetessin fer els famosos garrotxins. El taller es va concloure amb un “combat” de glosa final entre diversos equips formats per alumnes.

L’activitat va significar la recuperació presencial de la celebració de final de curs després de dos anys sense poder-se fer i va ser possible gràcies a la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cerdanyola i la secció local de Plataforma per la llengua, que va regalar el cava per al pica-pica final.

 

Vols compartir aquesta notícia?