Ja tenim la guanyadora del sorteig 'De mica en mica s'omple la pica' de la Garriga

CNL del Vallès Oriental

Difusió

No us ha passat mai que en una conversa, algú et respon al comentari que has fet i et dona un miquel? O potser vosaltres mateixes sou qui heu donat un miquel a aquella persona que no ha mesurat les paraules? Bé, però, què vol dir donar un miquel?

De vegades hi ha qui té la llengua molt llarga, perd la força per la boca i acaba dient en veu alta el que potser caldria que s'estalviés per no ferir la sensibilitat dels altres, però la fereix. Això és donar un miquel: donar una resposta desagradable a algú. Segons la zona geogràfica hi ha qui en comptes de donar un miquel, diu que clava o planta un miquel... però ens referim a la mateixa situació.

És que hi ha maneres i maneres de parlar, però quan ens toquen la pera, sempre acabem deixant anar el que tenim guardat al pap i que ho hauríem de filtrar de la millor manera possible per no respondre malament.

Bé, doncs aquesta era la frase feta que proposàvem en el concurs que fem mensualment a la pàgina web de l'Ajuntament, a l'espai De mica en mica s'omple la pica. I un cop hem fet recompte de totes les participants al sorteig de maig, la Gemma ha estat la guanyadora del lot de cultura. El premi ha estat la bossa de roba amb el lema del concurs, un llibre de la Garriga i una entrada doble per anar al teatre El Patronat.

Per al mes de juny, us demanem que ens digueu què vol dir fer el préssec. La sabeu? Coneixeu aquesta frase feta? Heu fet préssec alguna vegada o potser heu vist algú que el feia? Entreu a la pàgina web, busqueu entre tota la tirallonga d'enllaços l'espai del concurs i participeu-hi!

Enhorabona, Gemma! A viure la cultura mentre la resta barrinem si alguna vegada hem fet el préssec.

Vols compartir aquesta notícia?