Alumnes de nivell bàsic 3 de Badia participen en el projecte 'Empowering for Inclusion' (E4I)

CNL Vallès Occidental 3

Activitats complementàries

Alumnes de català bàsic de Badia participen a 'Empowering for Inclusion' amb receptes en català dels seus països d’origen. El projecte és una iniciativa del Departament de Drets Socials per treballar amb el col·lectiu juvenil la eradicació de la islamofòbia, l'antigitanisme i qualsevol tipus de discriminació.

Receptari Masterxef Intergeneracional

La cuina, igual que la llengua, és un factor de cohesió que ha unit diferents persones de Badia en el concurs Masterxef Intergeneracional. Joves, gent gran i nouvinguts han compatit receptes, destreses culinàries i el català en un concurs de cuina que ha comptat també amb la col·laboració d'una concursant del programa de TVE Masterchef.

L'alumnat del Servei Local de Català va escriure receptes senzilles dels seus països d'origen, algunes de les quals es van elaborar en el concurs. Totes tenien en comú ingredients com la verdura o la fruita, que formaven part de la cistella ecològica que gestiona l'entitat badienca La Cistella i que van poder veure quan van visitar la seu d'aquesta entitat, adherida, enguany, al programa Voluntariat per la llengua.

S'ha editat el llibret de receptes del concurs, que han rebut tots els participants.

Vols compartir aquesta notícia?