Passejada de descoberta de Ripollet amb les alumnes de sessions inicials de català

CNL Vallès Occidental 3

Cursos de català, Cursos de català, Activitats complementàries

Les sessions d’iniciació a la llengua oral per a famílies impulsades pel Pla d’entorn acaben amb un esmorzar i amb l’entrega de diplomes

Una vintena de mares de l'Escola Gassó i Vidal, l'Escola Escursell i Bartalot i l'Institut Lluís Companys de Ripollet van participar el 31 de maig en les activitats de clausura de les sessions d'iniciació a la llengua oral que han fet durant els últims mesos gràcies a l'impuls del Pla educatiu d'entorn de Ripollet, en el qual participa l'Oficina de Català.

Les alumnes van fer una passejada per la població amb David Fontanals, autor del llibre El Petit Ripollet, una ruta que els va permetre visitar parts de la zona antiga que no coneixien, i també van descobrir la història de la primera escola que es va crear a Ripollet, l'Escola Anselm Clavé. Després de la passejada les alumnes van participar en un esmorzar de final de curs al Centre Cultural. 

L'acte va comptar amb la presència del regidor d'Educació, Oriol Mor, que els va entregar els diplomes del curs i les va obsequiar amb un exemplar d'El Petit Ripollet per a cadascuna. Les alumnes acaben el curs molt satisfetes i amb la voluntat de continuar aprenent català.

Vols compartir aquesta notícia?