La Xarxa de Dones Emprenadores de Corbera és una nova entitat adherida al Voluntariat per la llengua

CNL Ca n'Ametller

Voluntariat per la llengua

Cinquena entitat corberenca que fa aquest pas en aquest 2022

Des d'aquest mes d'abril, el Voluntariat per la llengua al Baix Llobregat centre compta amb una nova entitat col·laboradora del programa: la Xarxa de Dones Emprenedores de Corbera (XDEC).

L'Oficina de Català de Corbera de Llobregat, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha aconseguit que, a partir d'ara, aquesta entitat contribueixi a difondre el programa entre les seves més de 50 associades i que s'hi incorporin noves participants, tant voluntàries com aprenentes.

La relació entre l'entitat i l'Oficina de Català de la vila sempre ha estat estreta, ja que és una entitat molt activa al municipi i sempre ha donat informació i ha difós les seves activitats entre els alumnes dels cursos de català per a adults.

La XDEC va iniciar la seva activitat l'any 2014 i els seus objectius principals són comunicar i difondre projectes i empreses liderades per dones de Corbera de Llobregat, visibilitzar l'emprenedoria i el talent femení, establir espais de diàleg i treball per crear projectes compartits i dissenyar accions de formació interna per millorar els potencials i fortaleses personals i professionals.

Vols compartir aquesta notícia?