Acomiadem les tertúlies "Una hora de conversa" xerrant i jugant

CNL L'Heura

Voluntariat per la llengua

L'última trobada del curs 2021-2022 va tenir el Dia Internacional del Joc com a eix de la conversa.

Dimarts 31 de maig es va fer l'última tertúlia "Una hora de conversa" del curs 2021-2022 i, com uns dies abans es va celebrar el Dia Internacional del Joc, vam passar l'hora no només parlant sobre aquest tema, també vam jugar a algun joc en català.

"Una hora de conversa" es va iniciar al mes de gener i des d'aleshores ens hem trobat un dimarts al mes per fer conversa durant una hora sobre les aficions, el confinament, els regals, els viatges i els jocs. A l'última sessió vam parlar de jocs clàssics com la xarranca o el parxís, de les diferències que hi havia abans entre els jocs de nenes i de nens i de qüestions més modernes com la possibilitat de jugar als mòbils, així com l'ús dels jocs com a eina d'aprenentatge. A més, vam aprofitar que parlàvem de l'aprenentatge de llengües i del joc per jugar entre tots al Paraulògic i al Wordle.

D'aquesta manera vam acomiadar-nos d'una activitat que ha estat un espai perfecte per a practicar la llengua, conèixer-nos tots una mica més i passar una estona agradable parlant.

Vols compartir aquesta notícia?