El SLC de Tarragona celebra el Dia Internacional del Joc amb el Club Diògenes

CNL de Tarragona

Oci en català, Oci en català

El SLC de Tarragona ha fet l'últim acte sota el lema «I tu, jugues en català» i el primer amb «Tot joc» els dies 25 i 28 de maig

Com ja era costum abans de la pandèmia, la darrera setmana de maig, quan s'escau el Dia Internacional del Joc (dia 28), hem tornat a fer una tarda de jocs en català, el dimecres 25, al SLC de Tarragona per als alumnes i les parelles lingüístiques. Enguany l'hem organitzat de la mà de l'Associació Lúdica i Cultural Club Diògenes Tarragona, recentment adherida al programa «I tu, jugues en català?».

De fet, aquest va ser l'últim acte amb aquest lema i la imatge gràfica del programa que hem organitzat al CNL de Tarragona. Però amb el Club Diògenes també hem dut a terme el primer acte amb el nou lema i la nova imatge «Tot joc», el dissabte 28, a la plaça Verdaguer de Tarragona, amb una Jornada Tarracolúdica, organitzada per la Via T.

Alumnes, famílies i grups d'amics

La tarda de dimecres, una vintena d'alumnes del SLC de Tarragona van poder jugar a Codi secret, Flame rouge, Castellers, Berratti, Calçotada Wars o Làsers i sentiments -aquest, de rol-, guiats i ajudats pels vuit membres de l'associació lúdica que van portar aquests jocs -i més encara, per poder triar- a una de les nostres aules.

La Jornada Tarracolúdica del dissabte, a la cèntrica plaça de vianants Verdaguer -de 10 del matí a 8 del vespre, organitzada amb l'Associació de comerciants la Via T-Tarragona Shopping-, va comptar amb la participació de 60 persones, principalment famílies i grups d'amics, que també podien triar de la taula de jocs que proposava l'Associació i aprendre a jugar-hi amb els "guies" del Club Diògenes.

Sònia Martínez, vicepresidenta de l'associació lúdica, ha valorat la jornada de dissabte així: «En principi ha anat tot força bé. Llàstima del vent de la plaça Verdaguer a primera hora de la tarda. Per la resta, tot ha anat força rodat, ha anat venint gent al llarg de tot el dia.»

Jugant a la plaça Verdaguer

Vols compartir aquesta notícia?