El SLC de Tarragona celebra el Dia Internacional del Joc amb el Club Diògenes

CNL de Tarragona

Oci en català > Totjoc > Activitat
Oci en català > Totjoc > Dia Internacional del Joc

El SLC de Tarragona ha fet l'últim acte sota el lema «I tu, jugues en català» i el primer amb «Tot joc» els dies 25 i 28 de maig

Com ja era costum abans de la pandèmia, la darrera setmana de maig, quan s'escau el Dia Internacional del Joc (dia 28), hem tornat a fer una tarda de jocs en català, el dimecres 25, al SLC de Tarragona per als alumnes i les parelles lingüístiques. Enguany l'hem organitzat de la mà de l'Associació Lúdica i Cultural Club Diògenes Tarragona, recentment adherida al programa «I tu, jugues en català?».

De fet, aquest va ser l'últim acte amb aquest lema i la imatge gràfica del programa que hem organitzat al CNL de Tarragona. Però amb el Club Diògenes també hem dut a terme el primer acte amb el nou lema i la nova imatge «Tot joc», el dissabte 28, a la plaça Verdaguer de Tarragona, amb una Jornada Tarracolúdica, organitzada per la Via T.

Alumnes, famílies i grups d'amics

La tarda de dimecres, una vintena d'alumnes del SLC de Tarragona van poder jugar a Codi secret, Flame rouge, Castellers, Berratti, Calçotada Wars o Làsers i sentiments -aquest, de rol-, guiats i ajudats pels vuit membres de l'associació lúdica que van portar aquests jocs -i més encara, per poder triar- a una de les nostres aules.

La Jornada Tarracolúdica del dissabte, a la cèntrica plaça de vianants Verdaguer -de 10 del matí a 8 del vespre, organitzada amb l'Associació de comerciants la Via T-Tarragona Shopping-, va comptar amb la participació de 60 persones, principalment famílies i grups d'amics, que també podien triar de la taula de jocs que proposava l'Associació i aprendre a jugar-hi amb els "guies" del Club Diògenes.

Sònia Martínez, vicepresidenta de l'associació lúdica, ha valorat la jornada de dissabte així: «En principi ha anat tot força bé. Llàstima del vent de la plaça Verdaguer a primera hora de la tarda. Per la resta, tot ha anat força rodat, ha anat venint gent al llarg de tot el dia.»

Jugant a la plaça Verdaguer

Vols compartir aquesta notícia?