Alumnes de Cerdanyola practiquen el català en un taller de jocs de taula

CNL Vallès Occidental 3

Oci en català

Amb motiu del Dia Internacional del Joc, que se celebra cada 28 de maig, una vintena d’alumnes de nivell elemental de Cerdanyola va assistir a un taller de jocs de taula organitzat per la botiga Joguines Pardo, establiment adherit al programa Totjoc

El plat fort del taller va ser la presentació del joc Pispa lletres, per part de la seva creadora, Rosa Pons, de l’editorial Enpeudejocs Edicions. El "Pispa" és un joc de creació de paraules multilingüe, però en el marc de l'aprenentatge del català es va animar els alumnes a jugar-hi exclusivament en aquesta llengua.

Els alumnes van tenir l'oportunitat de jugar al WalkieTalkie, al Vuitiquatre i també al Qui soc, un joc que els va permetre riure i relaxar-se després d'una bona estona de concentració fent paraules.

El personal de Joguines Pardo va explicar les normes de tots els jocs als alumnes i els van convidar a les sessions de jocs de taula que fan alguns dissabtes al matí (per a famílies) i al vespre en el mateix establiment. Qui estigui interessat a seguir la programació de les sessions, pot seguir-ne el perfil d’Instagram (@joguinespardo).

A més de gaudir del joc, experiències com aquesta permeten als alumnes practicar la llengua oral de manera espontània fora de l'aula. La valoració de l’activitat va ser molt positiva.

Vols compartir aquesta notícia?