Dia Internacional del Joc a Palau-solità i Plegamans

CNL de Sabadell

Oci en català

El 28 de maig va ser el Dia Internacional del Joc, per això hem destinat la primera classe de la setmana a celebrar-ho tot jugant. El joc és un recurs freqüent a les classes de català per practicar diferents habilitats lingüístiques i per riure mentre aprenem.

Precisament la vigília de l'efemèride, el CPNL celebrava els 10 anys del programa de promoció del joc en català i en presentava la nova marca: Totjoc. Aquest programa posa a disposició de la ciutadania un catàleg que recull més de 1.000 jocs i joguines que inclouen el català i també s'hi poden consultar les més de 400 botigues adherides de tot el territori on es poden comprar.

Aquesta vegada, però, els creadors del joc han estat els mateixos alumnes del Bàsic 1 de Palau-solità i Plegamans. Des de fa unes setmanes, en grups, han estat creant preguntes diverses de tots els continguts que hem treballat fins ara.

El resultat final: Un tauler semblant al Joc de l'Oca en què a cada casella hi han trobat una targeta o una instrucció per practicar allò que han après des que van començar el curs.

D'altra banda, també hem aprofitat per jugar a un joc per conèixer la gastronomia, les festes i les tradicions més populars de Catalunya.

Ja diuen que jugant la gent s'entén!

Vols compartir aquesta notícia?