20 alumnes del Centre de Formació d'Adults d'Amposta participen al Voluntariat per la llengua

CNL de les Terres de l'Ebre

Voluntariat per la llengua

Dins de les activitats del VxL, i com a cloenda d'aquesta edició, el divendres 27 de maig a les 18.00 h, es va portar a terme el lliurament de diplomes i obsequis a l'alumnat del Centre de Formació d'Adults (CFA) d'Amposta per la seua participació al Voluntariat per la llengua (VxL).

Concretament, gràcies a la col·laboració del professorat del centre, en aquesta edició hi han participat 20 persones, a qui es va lliurar un certificat personal amb les hores de participació de cadascú. Val a dir que, abans de la pandèmia, hi havia hagut una altra edició del VxL al CFA.

El rècord de participació d'aquesta edició el té Sílvia, una voluntària que ha fet 45 hores de conversa amb diferents parelles, però sobretot amb dues germanes invidents que aprenen Braille al centre.

L'acte de cloenda va consistir en un joc de paraules dirigit per la dinamitzadora de VxL, el lliurament del diploma i una bossa amb un llibret de Tastets a cada participant. A continuació, es va oferir un berenar al jardí del centre amb especialitats de menjar, diferents dolços i begudes aportats pel professorat i l'alumnat del CFA.

La majoria de parelles va manifestar la seua voluntat de continuar participant al VxL el curs vinent.

Vols compartir aquesta notícia?