El CNL de l’Alt Penedès i el Garraf presenta el qüestionari lingüístic 'Un cop de mà. Rumia i encerta-la!'

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Oci en català

L'estrena del primer número del qüestionari coincideix amb la data en què es commemora el Dia Internacional del Joc, el 28 de maig. D'aquesta manera es vincula el joc lingüístic que ofereix el qüestionari amb aquesta celebració

Jugar per aprendre'n més

Un cop de mà. Rumia i encerta-la! és un qüestionari breu en què s'han d'omplir buits, triar opcions i escriure-hi solucions. El funcionament és senzill, després de respondre totes les preguntes, s'ha de clicar el botó "Envia". Tot seguit apareix a la pantalla el botó "Mostra els resultats" per veure'n les solucions i saber si les respostes són les encertades. A les solucions també apareixen comentaris i enllaços a l'Optimot, el servei de consultes lingüístiques en línia.

Les preguntes tenen a veure amb tot tipus de qüestions lingüístiques: ortografia, convencions, lèxic, estructures gramaticals, etc.

Aquesta eina és un repte en forma de joc que permetrà reforçar i millorar els coneixements lingüístics i la qualitat en les comunicacions escrites. Per participar-hi cal tenir coneixements intermedis, de suficiència o superiors de llengua.

Un cop al mes

A partir d'aquesta edició cada mes hi haurà un número nou que es publicarà al web del CNL, des d'on, tothom que hi estigui interessat, hi podrà entrar i subscriure-s'hi per rebre el qüestionari mensualment i directament a la seva bústia de correu.

Aquest joc es basa en el qüestionari que elabora el Servei d’Assessorament del CNL del Vallès Oriental.

Vols compartir aquesta notícia?