Visita de l’alumnat de nivell Inicial a l’Epicentre de Tremp

CNL de Lleida

Cursos de català, Activitats complementàries

Amb aquesta activitat els aprenents van descobir la riquesa paisatgística i cultural del Pallars Jussà

Els alumnes del curs presencial de nivell Inicial (A1) de Tremp van visitar dijous passat, 19 de maig, l'Epicentre - Centre de Visitants del Pallars Jussà, un equipament cultural que és també el centre d'informació turística de la comarca del Pallars Jussà.

La vista a l'Epicentre va començar amb la presentació que va fer Marta Palau, una de les tècniques del centre, i amb el visionat d'un vídeo en 3D en què se'ls va presentar la riquesa cultural de la comarca. A continuació, els alumnes van visitar lliurement els diferents àmbits expositius de l'Epicentre, que es divideixen en dues plantes.

A la primera planta hi van descobrir el paisatge de la zona a partir de quatre àrees interpretatives: "Geologia i terra de dinosaures", "L'espectacle de la natura", "El cel fosc del Pallars" i "Els voltors en els espais protegits del Pallars Jussà".

A la segona planta hi van conèixer la història del Pallars i van tenir l'oportunitat de descobrir diferents aspectes del patrimoni cultural del Pallars, com ara les cobles i les llegendes o la gastronomia pallaresa.

Vols compartir aquesta notícia?