El Casal de la Gent Gran de la Palma de Cervelló s'adhereix al Voluntariat per la llengua com a entitat col·laboradora

CNL Ca n'Ametller

Voluntariat per la llengua

L'entitat cultural contribuirà a difondre el programa i aconseguir nous participants

Des d'aquest mes de març, el Voluntariat per la llengua (VxL) al Baix Llobregat centre compta amb una nova entitat col·laboradora del programa: el Casal de la Gent Gran de la Palma de Cervelló.

L'Oficina de Català de la Palma de Cervelló, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha aconseguit que, a partir d'ara, aquesta entitat contribueixi a difondre el programa entre els seus més de 170  associats i que s'hi incorporin nous participants, tant voluntaris com aprenents.

La relació entre l'entitat i l'Oficina de Català de la vila sempre ha estat molt estreta, ja que és una entitat molt activa al municipi que sempre ha estat molt compromesa amb la llengua catalana, i actualment es fan les sessions dels cursos de català per a adults a la seva seu.

El Casal de la Gent Gran va iniciar l'activitat al mes de maig de 1995 i és un espai de relació i de formació, on s'organitzen activitats culturals, de foment de la salut i del lleure. També s'hi programen sortides, festes i altres activitats socioculturals relacionades amb la llengua i la cultura catalanes. 

Vols compartir aquesta notícia?