Alumnes de Bàsic 2 de Vilafranca i Vilanova visiten les biblioteques

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Cursos de català

A Vilafranca, dos grups van anar a la Biblioteca Torras i Bages i a Vilanova un grup va visitar la Biblioteca Armand Cardona Torrandell.

Les visites es van realitzar com a complement d'una tasca de curs i van comportar un treball, previ i posterior, a l'aula.

Torras i Bages

Els 18 i 19 de maig passats, dos grups del curs Bàsic 2 de Vilafranca del Penedès, amb 13 i 10 alumnes respectivament, van sortir de l'aula de català per conèixer la Biblioteca Torras i Bages. La visita que van fer va anar a càrrec d'una tècnica de la biblioteca que va guiar el grup fent un recorregut per les instal·lacions de l'edifici. Els alumnes van seguir correctament la informació que se'ls donava sobre el funcionament global, el fons bibliogràfic, l'espai dedicat a l'aprenentatge de català, el servei de préstec dels llibres, l'accés a Internet...

La visita es va realitzar com a complement d'una tasca del curs i va comportar un treball, previ i posterior, a l'aula.

Els dos grups van valorar molt positivament la sortida pel fet d'entendre tota la informació que se'ls donava, per tenir més coneixements de l'entorn i, també, perquè va permetre superar un nou repte en l'aprenentatge de la llengua.

A més a més, els alumnes que encara no tenien el carnet de la biblioteca van aprofitar per fer-se'l i alguns també van agafar llibres en préstec.

Dos grups de Bàsic 2 de Vilafranca van visitar la Biblioteca Torras i Bages.

Armand Cardona Torrandell

A Vilanova, un grup de B2 també va anar a visitar la biblioteca, en aquest cas l'Armand Cardona Torrandell. Va ser el 19 de maig i el director de la biblioteca va guiar la visita. Els 12 alumnes que van participar en aquesta activitat, que també va comportar un treball previ i posterior a l'aula, van fer el recorregut per la instal·lació i els que no tenien el carnet se'l van fer.

Alumnes del Bàsic 2 de Vilanova a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell.

Vols compartir aquesta notícia?