Lliurament del premi de la campanya “A l’abril, cada paraula val per mil”

CNL de l'Hospitalet

Ús professional

Laura Codina ha estat la guanyadora del concurs lingüístic "A l'Abril, cada paraula val per mil" organitzat pel CNL de l'Hospitalet amb la col·laboració del Mercat Municipal de Collblanc. El premi consisteix en una escapada per a dues persones amb una nit d'hotel, sopar i esmorzar.

Mila Coronado ha estat la guanyadora del concurs lingüístic "A l'Abril, cada paraula val per mil" organitzat pel CNL de l'Hospitalet amb la col·laboració del Mercat Municipal de Collblanc. El premi consisteix en una escapada per a dues persones amb una nit d'hotel, sopar i esmorzar.

La campanya "A l'abril cada paraula val per mil" promociona alhora l'ús del català i el comerç de proximitat. Enguany proposàvem un joc que consisteix a endevinar el significat de 30 frases fetes que apareixen en els cartells que trobareu al Mercat de Collblanc. El concurs lingüístic constava d'una sèrie de cartells que s'exposaven als aparadors de les botigues. Hi havia 30 enigmes diferents que es relacionaven amb la tipologia de cada establiment. A més a més, també es va organitzar una exposició al Mercat Municipal del Centre on hi havia una mostra de tots els cartells en un espai centralitzat.

Durant el mes d'abril, es van rebre 485 respostes que proposaven solucions als enigmes, la qual cosa ha suposat un increment del 21 % respecte al nombre de participacions recollides en l'edició de l'any anterior.

Vols compartir aquesta notícia?