El CNL L’Heura participa a la Diada de la Primavera

CNL L'Heura

Activitats complementàries

El 21 i 22 de maig es va celebrar la 6a edició de la Diada de la Primavera que promou una activitat conjunta entre 25 entitats de la ciutat on la comunitat, la diversitat i la convivència són els eixos principals.

El 21 i 22 de maig es va celebrar la 6a edició de la Diada de la Primavera que promou una activitat conjunta entre 25 entitats de la ciutat on la comunitat, la diversitat i la convivència són els eixos principals a més de visibilitzar el potencial del barri del Fondo.

El diumenge 22, el CNL L'Heura hi va participar a l'espai de diversitat lingüística juntament amb la Fundació Tallers, la Xarxa de Valors i Òmnium del Barcelonès Nord. Es tractava de fer un retrat de l'origen i les llengües que en aquell moment es parlaven a la plaça del Rellotge.

Més de 50 persones van assenyalar el seu país d'origen al mapamundi i al voltant de paraules com cultura, confiança, comunitat, convivència i diversitat tothom podia escriure algun d'aquests mots en la seva llengua materna. Hi vam recollir més de 20 llengües diferents.

Vols compartir aquesta notícia?