Els alumnes del Bàsic 2 visiten la biblioteca de Montmeló

CNL del Vallès Oriental

Activitats complementàries

Alguns alumnes ja coneixien la biblioteca i el servei de préstec, però no tothom havia fet el pas d'entrar a agafar un llibre en català per emportar-se'l i llegir-lo a casa. Avui s'han decidit a triar-ne un per fer la lectura.

Els alumnes de català del Bàsic 2 ja s'han acostumat a llegir petits textos a l'aula, de vegades llegeixen a l'aula en veu alta per tal d'acostumar-se a pronunciar els sons que caracteritzen la nostra llengua, per millorar l'entonació, les pauses, el ritme...però a més a més comencen a agafar fluïdesa per llegir sense entrebancar-se, com ho feien en el curs anterior. És per això que hem decidit sortir al carrer per acostar-nos a la biblioteca de Montmeló i informar-nos de tot el que ens ofereixen.

No només ha servit per saber com funciona aquest equipament, sinó també per adonar-nos de tot el que podem extreure de la biblioteca. Aprofitant que la majoria d'alumnes tenien el carnet de la biblioteca, hem agafat un llibre de lectura fàcil en préstec per tal que cadascú se'l llegeixi a casa i passat un mes, abans de retornar-lo, l'hauran d'explicar a l'aula.

Vols compartir aquesta notícia?