Una parella lingüística de Sant Andreu de la Barca entrevistada a Ràdio Sant Andreu

CNL Ca n'Ametller

Voluntariat per la llengua

La col·laboració setmanal del Servei de Català al programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu ha estat dedicada aquesta setmana a parlar del Voluntariat per la llengua amb una parella lingüística participant en l'edició d'aquest 2022

El Servei Local de Català, del Consorci per a la Normalització Lingüística, fa una col·laboració setmanal al programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu. Aquesta setmana ha protagonitzat l'espai una de les parelles lingüístiques participants en la 20a edició del programa a Sant Andreu de la Barca.

Xavi Bes, voluntari, i Eli Díaz, aprenenta, han explicat com els van les trobades i quins són els temes de conversa. Tots dos ja han participat altres vegades en aquest programa i el recomanen a tots aquells que encara no ho hagin provat, ja sigui per participar-hi com a aprenent o com a voluntari.

El Xavi, a més de voluntari, és una personada molt vinculada a l'associacionisme santandreuenc, un àmbit que pot donar a conèixer també a la seva aprenenta, l'Eli, arribada a la nostra ciutat l'any 2019 i que ja està fent el curs de nivell Intermedi 3. 

Actualment a Sant Andreu de la Barca hi ha gairebé una trentena de persones que participen en el programa del Voluntariat per la llengua i que es troben regularment per fer conversa. El programa s'ha portat a terme de manera ininterrompuda des del 2003 i enguany ha arribat a la 20a edició.

El programa té la inscripció oberta durant tot l'any i totes les persones que vulguin millorar la conversa en català es poden inscriure com a aprenentes i aquelles persones que vulguin ajudar algú a parlar en català es poden inscriure com a voluntàries.

Vols compartir aquesta notícia?