Lliurament dels premis “A l’abril cada paraula val per mil” 2022

CNL Montserrat

Difusió, Ús professional, Activitats complementàries

Dimecres, 11 de maig de 2022, es va fer l'acte d'entrega dels premis del concurs "A l'abril cada paraula val per mil", organitzat pel CNL Montserrat. La directora del CNL, Núria Brugarolas, va presentar l'acte i va explicar les activitats de coneixement i foment de l'ús de la llengua que es duen a terme al CNL Montserrat.

L'entrega de premis va comptar amb la participació dels premiats i representants del sector comercial de la ciutat. Tània Infante, presidenta de la UBIC Manresa, va fer entrega del val de 30 euros per a les botigues associades Manresa+Comerç i va refermar, un cop més, el compromís de l'associació amb la promoció de la llengua.

Núria Masgrau, regidora de Comerç i Indústria de l'Ajuntament de Manresa, va destacar la importància de promoure la llengua a través del sector comercial de la ciutat i va agrair la participació de les gairebé 220 botigues que van lluir els cartells de la campanya i van contribuir a potenciar el vincle entre llengua i comerç. En aquest sentit cal esmentar la col·laboració de la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa (UBIC), l'Associació de Comerciants del Carrer Àngel Guimerà, l'Associació Sobrerroca, Plaça Major, Sant Miquel i Voltants, l'Associació del Carrer Urgell, l'Associació del Carrer Nou, l'Associació el Born-la Plana, l'Associació de la Carretera de Vic, Forn de Cabrianes i comerços del carrer de Barcelona i de Gispert.

Finalment, va tancar l'acte Anna Crespo, regidora delegada de Cultura i Festes i vicepresidenta de la Comissió Informativa de Drets i Serveis a les Persones de l'Ajuntament de Manresa, que va recordar que el CNL Montserrat organitza la campanya "A l'abril cada paraula val per mil" des de 2016, amb l'objectiu de potenciar paraules que es fan servir poc, ja que la pèrdua d'aquests mots aboca la llengua a un empobriment progressiu.

A continuació detallem la llista de premis i agraïm la col·laboració als patrocinadors que ha aportat el premis i la participació a tots els concursants:

Premis

  1. Un val de compra per als establiments Manresa+Comerç -

  2. Un val de compra per als establiments Urgell Centre

  3. Un val de compra per als establiments Sobrerroca

  4. Un val de compra per als establiments del Forn de Cabrianes

  5. Una impressora multifuncional HP de Logic Control

Vols compartir aquesta notícia?