Lliurament de premis de la gimcana lingüística Ai, quin embolic!

CNL de Lleida

Llengua i cultura, Sensibilització

Celebrem 10 anys de gimcana, amb la col·laboració de Mollerussa Comercial

La gimcana Ai, quin embolic! enguany ha estat de celebració, i és que ha complert 10 anys. Per aquest motiu, ha augmentat els premis que acostumava a lliurar en les altres edicions. El dimecres 4 de maig fou un dia intens per als representants de Mollerussa Comercial i del Servei de Català, atès que van visitar les 4 centres educatius de Mollerussa per lliurar-los els premis de la gimcana. Les escoles Mestre Ignasi Peraire, Pompeu Fabra, Arrels i el Carme van rebre un xec de 50 molleuros per invertir en material escolar, gentilesa de Mollerussa Comercial, pel sol fet d'esperonar els alumnes a participar en la gimcana. I un alumne de 5è i un altre de 6è de cada escola van ser obsequiats amb un joc de taula per formar paraules en català, obsequi del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, i un val de 25 molleuros.

A més a més, en grups de cinc els alumnes van haver de resoldre un paraulògic in situ. Un grup de 5è i un de 6è de cada centre es van endur entrades per al cinema, cedides pel Circuit Urgellenc.

I avui, 10 de maig, s’han lliurat els 4 premis al públic general a la seu del Consell Comarcal, de la mà de la directora del CNL Lleida, del president de Mollerussa Comercial i del president del Consell Comarcal. Els afortunats s’han endut 25 molleuros i un joc de taula en català.

Enguany, la gimcana estava dedicada al paraulògic. Els participants van haver de resseguir 16 establiments per resoldre el joc lingüístic, del 25 de març al 25 d'abril. La participació ha estat alta: 256 alumnes i 102 persones en la categoria de públic general. Aquestes dades encoratgen els organitzadors a rumiar a quin joc lingüístic dedicaran la gimcana de la propera edició. 

Vols compartir aquesta notícia?