Lliurament dels premis del concurs literari ESCRIU-MÓ a Montmeló

CNL del Vallès Oriental

Difusió

Diumenge fou un dia radiant, brillant, no només pel sol que ens va fer sinó pel somriure de tothom qui s'acostà al Museu per assistir al lliurament de premis del concurs de relats ESCRIU-MÓ que per tercer any consecutiu va agafant cada vegada més empenta.

El concurs estava distribuït en 4 categories, depenent de l'edat de les participants. Així hi havia el grup dels menuts, els de 6 a 8 anys, la categoria infantil, que hi ha hagut força participació; en canvi l'edat juvenil i d'adults no s'han superat els relats de l'any anterior.

La regidora de Cultura, Ariadna Ojeda, ha estat l'encarregada de presentar les guanyadores i convidar-les a sortir a llegir el seu relat davant de l'auditori. D'aquesta manera algunes amb més o menys vergonya han anat llegint i emocionant el públic que escoltava amb entusiasme uns relats. Malgrat que tots els textos havien de fer referència a un color (fil conductor del concurs d'enguany), cadascú anava mostrant el seu estil i explicant la seva història.

L'Ajuntament i Òmnium Montmeló han estat els encarregats de preparar i lliurar els premis. L'Oficina de Català s'ha ocupat d'organitzar el concurs i el jurat (la Fina Bassons, directora de la Biblioteca; la regidora, i en Vicens Mateu Simeon, representant d'Òmnium) ha escollit les guanyadores.

Ha estat un acte molt emotiu que ha deixat bon gust de boca pel que fa a la lectura, a l'emoció de participar en un concurs literari, a saber escriure i, tal i com ha dit l'alcalde en cloure l'acte, a animar-nos a escriure, perquè qui ara comença amb un petit relat breu i senzill, potser més endavant pot arribar a ser una gran escriptora.

Vols compartir aquesta notícia?