Cinema en català

CNL de Lleida

Oci en català

Avui s'estrenen als cinemes dos pel·lícules en català: 'Onoda: 10.000 nits a la jungla’ i 'Miquel Àngel: El pecat’. Amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura.

Durant aquest any 2022, 31 pel·lícules han comptat amb un ajut per al doblatge i la subtitulació en català de llargmetratges d'estrena en sales de cinema.

Onoda: 10.000 nits a la jungla

Any 1944. El Japó perd la guerra. El jove Hirō Onoda és enviat a una illa de Filipines just abans del desembarcament nord-americà. Els pocs soldats que arrossega fins a la selva aviat descobriran la doctrina desconeguda que els unirà a aquest home: la guerra secreta. Per a l'imperi, la guerra està a punt d'acabar. Per a l'Onoda, acabarà 10.000 nits després.

Versió original subtitulada en català a la següent sala de la província de Lleida:

El pecat

Dues famílies nobles rivals es disputen la lleialtat de Miquel Àngel i el posen a prova quan el papa Lleó X, de la família Mèdici, accedeix al papat i li entrega un nou i lucratiu encàrrec: la façana de la basílica de Sant Llorenç. Obligat a mentir, Miquel Àngel és atordit gradualment per sospites i al·lucinacions que el porten a examinar la seva pròpia moral i els seus fracassos artístics...

Versió doblada i subtitulada al català disponible a la següent sala de la província de Lleida:

Trobareu més informació al portal de Cinema en català de la Secretaria de Política Lingüística.

Vols compartir aquesta notícia?