Abel Espinosa ens explica la seva experiència com a alumne en pràctiques de correcció i qualitat lingüística a Ràdio Mollet

CNL del Vallès Oriental

Difusió

L’Abel és alumne del Postgrau de Correcció i Assessorament Lingüístic de la Universitat Autònoma de Barcelona i durant tres setmanes ha estat fent el mòdul de pràctiques professionals de correcció i qualitat lingüística a Ràdio Mollet. Ha estat la primera vegada que el Servei de Català de Mollet (CPNL) i Ràdio Mollet (Mollet Comunicació-Ajuntament de Mollet) han fet aquesta col·laboració amb la UAB. L'experiència ha estat molt enriquidora.

Avui, en el programa Posa’t les piles de Ràdio Mollet, Abel Espinosa ens ha explicat què ha significat per a ell fer les pràctiques a Ràdio Mollet i tenir dues tutores de pràctiques, una a Ràdio Mollet i una altra al Servei de Català-CPNL.

També ha intervingut en el programa David Paloma, coordinador del Postgrau de Correcció i Assessorament Lingüístic de la UAB.

Durant aquestes tres setmanes, l’Abel fet una anàlisi i valoració de textos, pòdcast, emissions en directe, informatius o programes de producció pròpia de Ràdio Mollet amb la finalitat de crear unes orientacions lingüístiques de millora per a Ràdio Mollet. També ha creat un miniespai de llengua i l’ha emès, amb la intenció de fer el paper de locutor i assessor, alhora. Des de Ràdio Mollet i el Servei de Català s’ha fet un seguiment de les pràctiques i tutories. El resultat ha estat molt positiu.

Vols compartir aquesta notícia?