Sortida del VxL de Polinyà i Castellar del Vallès a l’ermita de Togores

CNL de Sabadell

Voluntariat per la llengua

Ahir, 4 de maig, es va fer una excursió conjunta antre alguns dels participants del Voluntariat per la llengua de Polinyà i de Castellar del Vallès.

Aquesta sortida de coneixement de l'entorn, que s'havia hagut d'ajornar anteriorment a causa de la pandèmia, era una continuació de la xerrada sobre herbes remeieres que la voluntària Carme Tomàs havia fet l'any passat a Polinyà. Així doncs, la voluntària havia preparat un recorregut fins a l'ermita de Togores, situada al terme municipal de Sabadell, per posar en pràctica els coneixements adquirits a l'aula i que els assistents poguessin reconèixer i recollir les herbes remeieres de les que havien parlat.

Els participants van recollir molts tipus d'herbes: farigola, romaní, cua de cavall, plantatge, malva... però també espàrrecs de marge, que van ser els principals protagonistes de la caminada.

Hi van participar 12 persones, i com que l'experiència va ser tot un èxit, ja es treballa en la planificació de més sortides.

D'aquesta activitat del voluntariat lingüístic cal destacar-ne la coordinació entre els SLC de Polinyà i de Castellar del Vallès.

Vols compartir aquesta notícia?