Jordiada, mostra de voluntariat i sortides per conèixer l'entorn

CNL de Cornellà de Llobregat

Difusió

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

Centrem l'espai d'aquesta quinzena en el Voluntariat per la llengua (VxL) amb l'Helena Pibernat, dinamitzadora del programa, que explica en què consisteix i presenta la quarta temporada de la sèrie "Parlar per conversar" com a exemple dels recursos que tenen les parelles lingüístiques del voluntariat per encetar temes de conversa. D'altra banda, comenta que el VxL també serà present a la primera edició de la mostra "Posa-li cara al Voluntariat", que es farà aquest divendres, dia 6 de maig, de 17 a 20.30 h.

A continuació parlem de la Jordiada, a la qual el CNL va assistir per informar dels diferents serveis que s'ofereixen (cursos de català, servei d'assessorament lingüístic, etc.) i es destaca la bona acollida de l'espai de jocs que es va organitzar i que va ser dinamitzat per l'associació Michinogemu, així com l'interès general tant pel Voluntariat per la llengua com pels cursos de català.

Per acabar, fem una valoració de l'itinerari "Cada pedra al seu temps", organitzat des del Museu Palau Mercader, al qual han assistit una trentena d'alumnes d'Elemental 1 i 3 amb l'objectiu de conèixer l'entorn i posar en pràctica el català en un context diferent de l'aula. I tanquem el programa informant d'un nou curs de nivell Bàsic 1, que està previst que comenci el proper dilluns, dia 9 de maig, i al qual encara hi ha places. En aquest sentit, es fa una crida a persones que estiguin acollint refugiats provinents del conflicte d'Ucraïna, que és a qui va adreçat principalment aquest curs.

Tota aquesta informació, la podeu sentir ampliada al podcast de Ràdio Cornellà.

Vols compartir aquesta notícia?