Els alumnes del CNL de Cornellà de Llobregat visiten el centre històric de la ciutat

CNL de Cornellà de Llobregat

Activitats complementàries

Una trentena d'alumnes dels cursos de català han participat en l'itinerari "Cada pedra al seu temps", organitzat pel Museu Palau Mercader.

Els alumnes dels cursos d'Elemental 1 i Elemental 3 del CNL de Cornellà de Llobregat han recorregut el centre de la ciutat per conèixer-ne el patrimoni històric a través dels carrers i les cases, gràcies a aquest itinerari organitzat des de l’àrea de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament de Cornellà.

L'itinerari inclou una desena de punts a partir dels quals es presenten els elements més representatius de la història de Cornellà des de l'època romana fins al segle XX. Entre d'altres, es destaquen les ruïnes de l'església paleocristiana, que es poden veure a la porta de l'Ajuntament; la plaça dels Enamorats, amb habitatges modernistes construïts per la població benestant, i el Castell i les remodelacions que l'han seguit des de l'edat mitjana.

Aquesta sortida s'emmarca en les activitats que es duen a terme des del CNL perquè l'alumnat conegui l'entorn i trobi altres espais on posar en pràctica la llengua que està aprenent.

Vols compartir aquesta notícia?