El comerç local de Badalona i Sant Adrià renova el compromís per la llengua

CNL de Badalona i Sant Adrià

Voluntariat per la llengua

Els establiments col·laboradors del programa VxL adquireixen el compromís de garantir que les persones que vagin a l'establiment trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català, encara que el parlin amb dificultat

Els establiments col·laboradors són comerços, bars, restaurants, etc. on, a més de parlar en català a tothom que hi entra, ajuden a practicar-lo a qui n'estigui aprenent. Creem xarxa per crear un entorn de confiança que faciliti l'ús de la llengua catalana. Trobareu més informació sobre el programa al web del Voluntariat per la llengua.

A més, també s'ofereixen a col·laborar activament amb els alumnes i l'aprenentatge de la llengua a través de les anomenades pràctiques lingüístiques, en què estudiants i comerciants estableixen una petita conversa sobre diversos temes relacionats amb l'establiment en qüestió.

El nombre d'establiments col·laboradors en el programa no para de créixer. Enguany s'hi han adherit un total de 14 establiments nous i s'han renovat 40 adhesions.

Vols compartir aquesta notícia?