Finalitza el taller 'En l'educació i el lleure, tu ets la clau' a Montcada

CNL Vallès Occidental 3

Ús professional

Més de 15 educadors de lleure assisteixen a la formació

El mes d’abril es va dur a terme la darrera sessió del taller En l’educació i el lleure, tu ets la clau, adreçada a 19 educadors de lleure dels tallers d’estudi assistit organitzats per l’Ajuntament de Montcada i Reixac en el marc de les activitats del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) del municipi.

Un total de 19 educadors de lleure de 12 centres educatius diferents es van inscriure al taller que es va fer de manera virtual a partir del mes de novembre de l’any 2021.

El taller, que té per objectiu ressaltar el paper dels educadors de lleure com a referents lingüístics d’infants i joves en les activitats extraescolars, va constar de tres sessions en línia, repartides en horari de matí i tarda els mesos de novembre, gener i abril.

La iniciativa s’ha emmarcat en les activitats del Pla Educatiu d’Entorn, iniciativa de cooperació educativa entre el Departament d’Educació de la Generalitat i l’Ajuntament de Montcada i Reixac per contribuir a la cohesió social mitjançant l'equitat, l'ús de la ​llengua catalana, l'educació intercultural​ i el foment de la convivència.

La valoració ha estat molt positiva, per la qual cosa el curs 2022-23 s'inclourà com a formació obligatòria per a educadors de lleure de totes les activitats extraescolars vinculades al PEE.

Vols compartir aquesta notícia?