Alumnes de català de Badia celebren Sant Jordi

CNL Vallès Occidental 3

CPNL

Per tal de fomentar la lectura de llibres en català entre l'alumnat i la població de Badia, alumnes dels nivells elemental i intermedi van gravar vídeos amb recomanacions de llibres, que es van publicar a les xarxes durant la setmana de Sant Jordi i la setmana següent. Alumnes del nivell bàsic van fer a l'aula activitats sobre la llegenda de Sant Jordi.

Tothom van poder gaudir de les activitats que es van organitzar a la població per celebrar aquesta festivitat: a la Biblioteca Vicente Aleixandre van poder visitar l'aparador cultural Cita a cegues amb les novetats de St. Jordi i la fira de revistes, que els va permetre endur-se revistes en català donades de baixa.

Per als més petits, es va organitzar una hora del conte i es va fer una guia de lectura en col·laboració amb l'AFA de la Llar d'Infants La Llavor.

L'Ajuntament de Badia del Vallès va organitzar diferents activitats per celebrar Sant Jordi a la població, com una diada castellera amb els Castellers de Sabadell, els Castellers de Cerdanyola i els Cargolins d'Esplugues.

De totes les activitats, se'n va fer difusió als cursos de català.

Vols compartir aquesta notícia?