El CNL de l’Alt Penedès i el Garraf celebra Sant Jordi a les aules i al VxL

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

CPNL

Alumnes dels cursos de Vilanova i de Sitges i algunes parelles del Voluntariat al Garraf participen en activitats relacionades amb la Diada

Vilanova i la Geltrú

El Voluntariat per la Llengua (VxL) a Vilanova va organitzar dues trobades de parelles durant la setmana anterior a Sant Jordi, que enguany queia en dissabte, per celebrar l'arribada de la Diada. Hi van participar tres parelles. Es va fer una tertúlia parlant de llibres llegits i de les novetats literàries d'aquest any. Les parelles lingüístiques es van intercanviar llibres i van rebre com a obsequi un petit lot amb punts de llibres i la bossa del VxL "Quan parles fas màgia".

Tres parelles del VxL de Vilanova i la Geltrú van celebrar l'arribada de Sant Jordi.

Pel que fa a la celebració a les aules, al curs de nivell inicial, a part d'explicar què se celebra en aquesta diada, es va projectar un vídeo de la llegenda. Al nivell  bàsic 2, els alumnes van llegir la llegenda de Sant Jordi.

Sitges

Un any més, els alumnes dels cursos de català de Sitges van dur a terme diferents activitats per celebrar Sant Jordi. Van compartir textos breus, poemes i cançons,  i també interessants  recomanacions literàries. A més a més, van fer un bonic i original punt de llibre inspirat en les roses típiques de la diada.

Els alumnes dels cursos de Sitges van fer un punt de llibre inspirat en les roses de Sant Jordi.

Vols compartir aquesta notícia?