Lliurament de premis del Concurs de Microrelats

CNL de Tarragona

Difusió, CPNL

La seu dels Serveis Territorials de Cultura de Tarragona va ser l'escenari de l'acte, que va començar amb la lectura de textos de Joan Fuster

Aquest dilluns es va fer l'acte públic de lliurament de premis del VI Concurs de Microrelats "T'estimo, no t'estimo...", convocat pel CNL de Tarragona. L'acte s'incloïa en el que els Serveis Territorials de Cultura de Tarragona dedicaven a Joan Fuster, en el centenari del seu naixement, i que a la vegada formava part de la celebració de Sant Jordi 2022.

Després de la primera part, en què es va explicar la figura i l'obra de Joan Fuster i es van llegir textos seus, es van presentar les guanyadores del concurs, que van ser Elena Sastre Martínez (1r premi) i Ana González Chouciño i Carla Clua (accèssits), que havien publicat els seus microrelats a Twitter (la primera) i a Instagram (les dues darreres).

El jurat estava format per tècnics del CNL de Tarragona i l'escriptor i editor tarragoní Joan Rioné, de l'editorial Piscina un gran oceà, que van destacar la qualitat general dels relats presentats.

El president del Consell del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, Manel Castaño, va fer el lliurament de premis, que consisteixen en vals de 50 i 25 € per comprar a les llibreries locals, col·laboradores del programa del Voluntariat per la Llengua.

El Concurs també va servir d'estímul perquè en algunes aules del Centre es fes alguna activitat per fomentar la creativitat en català i, alhora, per practicar la llengua escrita. De fet, un dels accèssits és una alumna del curs Elemental 2 de Tarragona, l'Ana González Chouciño.

Tots els treballs presentats al concurs es poden consultar a les xarxes socials amb l'etiqueta #microrelatTGN2022, i els premiats, al web del CNL de Tarragona.

Vols compartir aquesta notícia?