Lliurament de premis als guanyadors de la Gimcana “A l’abril, cada paraula val per mil” de Castellar

CNL de Sabadell

CPNL

Isabel Miralles, Mariano Colomina i Antonio Raya són els guanyadors de la V Gimcana de la campanya "A l'abril, cada paraula val per mil" que s'ha celebrat a Castellar durant aquest mes.

Ahir a les 13 h, a El Mirador, se'ls va fer el lliurament del premi, un val de 50 € a cadascun per gastar-lo en els comerços participants en aquesta iniciativa de promoció lingüística i comercial que cada any organitzen el Servei Local de Català, l'Associació de Comerciants i la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Castellar.

El passat 22 d'abril, a les 12 del migdia, en un acte públic, s'havien extret les tres butlletes guanyadores d'entre les 150 dipositades. Des del dia 1 d'abril els participants havien de triar una de les 40 frases que hi havia exposades a les botigues de Castellar del Vallès i dir a quin establiment l'havien vist dels 60 que han col·laborat en aquesta edició, entre comerços i parades del Mercat Municipal.

Amb aquesta iniciativa es vol promoure el comerç local i la llengua catalana, dos elements de cohesió i proximitat en una societat multilingüe com la nostra i que configuren el paisatge urbà.

Vols compartir aquesta notícia?