La Festa del Voluntariat per la llengua del CNL Roses torna plena de màgia

CNL Roses

Voluntariat per la llengua

El Centre de Normalització Lingüística Roses reprèn la celebració de la Festa del Voluntariat per la llengua al Centre Cívic Les Tovalloles de Sant Feliu de Llobregat, després de dos anys sense fer-la a causa de la pandèmia

La Festa del Voluntariat va aplegar més de 55 assistents, 40 dels quals eren participants del programa Voluntariat per la llengua (VxL), i va servir per posar en valor la dedicació i l'esforç de les trobades de les parelles lingüístiques durant la pandèmia i, alhora, per reactivar la participació d'antics i nous participants, en especial de la modalitat presencial.

En aquesta edició, la trobada es va adreçar, a més a més dels participants del Servei Local de Català de la ciutat, a la resta de participants del programa del VxL del CNL Roses: dels serveis locals de català de Sant Just Desvern, d'Esplugues de Llobregat i de Sant Joan Despí.

L'acte, emmarcat en la XIX Setmana per la Llengua de Sant Feliu de Llobregat, el va obrir el president del Consell de Centre del CNL Roses i regidor de Cultura de l'Ajuntament de Sant Feliu, Manel Martínez.

Com en edicions anteriors de la festa, en la primera part va haver-hi un reconeixement a les persones que hi havien participat des de l'última edició, com a aprenents, com a voluntaris o en representació d'entitats i d'establiments adherits, els quals van rebre un diploma, una bossa amb material del VxL i una rosa.

En la segona part de la festa, el mag Eduard Juanola, protagonista de la sèrie de vídeos "Màgia per conversar", va oferir un espectacle participatiu en tot moment, sorprenent i entretingut, que va animar i admirar els assistents.

Tant l'espectacle com la sèrie de vídeos formen part de la campanya "Quan parles fas màgia", de la Secretaria de Política Lingüística i el CPNL i de la qual també es pot veure l'exposició al vestíbul del Centre Cívic Les Tovalloles, fins al 2 de maig.

Enllaços:

-Àlbum de fotos a la pàgina de Facebook Voluntariat per la llengua CNL Roses (enllaç)

-Setmana per la Llengua de Sant Feliu de Llobregat (enllaç)

-Sèrie de vídeos "Màgia per conversar" (enllaç)

-Exposició Quan parles fas màgia (enllaç)

-Centre Cívic Les Tovalloles (enllaç)

Vols compartir aquesta notícia?