Inici del club de lectura de Polinyà

CNL de Sabadell

Activitats complementàries

El dilluns 25 d'abril es va fer la presentació del llibre protagonista de la 2a edició del 2022 del club de lectura del SLC de Polinyà

Després de l'èxit de participació en la primera edició, dedicada al llibre "El fibló", de Sílvia Soler, en aquesta ocasió la novel·la triada ha estat "La vida autèntica", de l'escriptora sabadellenca Montse Barderi. Aquest cop la lectura té un al·licient afegit, i és que al juny, els participants es desplaçaran a Castellar del Vallès per assistir juntament amb els lectors del club de lectura organitzat pel SLC d'aquesta població, que estan llegint la mateixa obra, a la xerrada que hi farà l'autora en el marc del programa Autors a les Aules, que promou la Institució de les Lletres Catalanes. Així, els participants de tots dos clubs de lectura la podran conèixer, conversar amb ella sobre la novel·la i, a més, emportar-se el llibre signat.

Cal destacar la coordinació entre els serveis locals de català de Polinyà i Castellar del Vallès per tirar endavant aquesta activitat en xarxa, en què també hi participen la Biblioteca Municipal Antoni Tort, de Castellar del Vallès, i la Institució de les Lletres Catalanes.

Vols compartir aquesta notícia?