Lliurament de premis de la campanya "Descobrim barbarismes", de la Bisbal

CNL de Girona

Oci en català, CPNL

Els premis es van donar durant la diada de Sant Jordi

Es donaven premis de tres categories: menors de 14 anys, majors de 14 anys i participants al Voluntariat per la llengua.

Durant un mes i mig, les persones de la Bisbal han pogut participar a la campanya "Descobrim barbarismes" gràcies als cartells repartits per diversos establiments de la població en els quals es plantejava un dubte i tres possibles solucions.

Acabat el termini, es va fer el sorteig de tres premis: un per a la categoria de menors de 14 anys, un altre per als majors de 14 anys i una darrera per als participants al Voluntariat per la llengua.

Dissabte a la tarda, dins dels actes de la Diada de Sant Jordi, es van lliurar els premis als guanyadors. Dos d'aquests premis van ser cedits per la Federació de Comerciants de la Bisbal, Els Petits Plaers, i consistien en un lot de productes locals per valor de 100 euros. El tercer premi, per als menors de 14 anys, era concedit l'Ajuntament de la Bisbal. Felicitem la Montse, de la categoria d'adults; la Nuri i la Katuna, parella lingüística, i en Pere, que va guanyar la categoria infantil.

Vols compartir aquesta notícia?