Més de 200 butlletes en el Concurs "A l'abril, cada paraula val per mil", de Mollet del Vallès! Gràcies per la vostra participació!

CNL del Vallès Oriental

CPNL

Tres butlletes seran les guanyadores del concurs!

El nom baldufa prové de l’àrab?

Client vol dir "protegit"?

Pinzell significava "membre viril" en llatí?

Durant tot el dia de Sant Jordi vam anar resolent les preguntes del Concurs “A l’abril, cada paraula val per mil” i tots vam aprendre la història d’algunes paraules.

Us agraïm la vostra participació i el vostre entusiasme!
 

Malgrat el temps, ben canviant al llarg del dia, ens heu vingut a veure i heu participat en el Concurs “A l’abril, cada paraula val per mil”.

Hem donat informació dels cursos de català per a adults. També us heu interessat per ser aprenents o voluntaris lingüístics i també ens heu vingut a veure entitats adherides al Voluntariat per la llengua, així com representants de comerços o parelles lingüístiques. També us heu interessat pel servei d'assessorament lingüístic o de revisió de textos. Si us ha quedat alguna consulta pendent, ara ja sabeu on ens podeu trobar.

Gràcies per haver-nos regalat un Sant Jordi amb tan bona companyia!

Us animem a veure el recull de fotos  i us diem “moltes gràcies”!

Ben aviat desvelarem el nom de les tres persones guanyadores i el lot de premis molt molletà.

Gràcies, Ajuntament de Mollet del Vallès, Biblioteca Can Mulà i Museu Abelló per haver fet possible aquest Sant Jordi al carrer compartit!

Més informació: Servei Local de Català de Mollet

Vols compartir aquesta notícia?