Torna la Festa del Voluntariat per la llengua, en el marc de la Setmana per la Llengua de Sant Feliu de Llobregat

CNL Roses

Voluntariat per la llengua

Torna la Festa del Voluntariat per la llengua, en el marc de la Setmana per la Llengua de Sant Feliu de Llobregat

S'acosta Sant Jordi i, després d'un parèntesi de dos anys a causa de la pandèmia, el CNL Roses organitza la Festa del Voluntariat per la llengua.

El divendres 22 d'abril a les 18.30 h al Centre Cívic Les Tovalloles tindrà lloc l'acte, en què es farà un reconeixement a totes les persones que han participat en el programa del Voluntariat per la llengua i es podrà gaudir d'un espectacle de màgia a càrrec d'Eduard Juanola, el protagonista de la sèrie de vídeos "Màgia per conversar". L'acte és gratuït i obert a tothom.

A més, es podrà visitar l'exposició "Quan parles fas màgia" al vestíbul del mateix Centre Cívic fins al 2 de maig.

Dins dels actes de la Setmana per la Llengua, el 26 d'abril a les 19 h, el filòleg i escriptor Jordi Amat presentarà el seu nou llibre Vèncer la por. Vida de Gabriel Ferrater, en motiu de la celebració de l'Any Ferrater.

I també relacionat amb l'Any Ferrater hi haurà l'espectacle Ferrater: les dones i els dies, a càrrec de Lenguas Muertas.

D'altra banda, us animem a descobrir la campanya "A l'abril cada paraula val per mil", als aparadors dels comerços del barri de Can Calders.

Des del 2003, l'Ajuntament de Sant Feliu amb la col·laboració d'entitats locals organitza aquesta Setmana, amb activitats de tot tipus i per a totes les edats (cinema en català, teatre, concurs de microrelats a través del Twitter...), amb l'objectiu de posar en valor la llengua catalana i incentivar-ne l'ús. Trobareu tots els actes a l'enllaç següent: https://santfeliu.cat/documents/4328815/Programa_XIX_Setmana_per_la_Llengua_i_Sant_Jordi_2022.pdf

Vols compartir aquesta notícia?