Obsequi del llibre 'Tastets 2022' a l'alumnat dels cursos de català per a celebrar la diada Sant Jordi

CNL de les Terres de l'Ebre

CPNL

L'alumnat dels cursos presencials del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre rebran esta setmana, amb motiu de la diada de Sant Jordi, un exemplar del llibre de relats Tastets 2022, un recull de les obres guanyadores dels certàmens literaris escolars Tastets i Especials Òmnium.

Amb aquesta acció es vol donar a conèixer la tradició catalana de regalar llibres i roses el 23 d'abril a l'alumnat dels cursos de català, sobretot dels cursos d'acolliment lingüístic, majoritàriament de procedència estrangera. L'edició del volum és una iniciativa de la seu territorial d'Òmnium Cultural a les Terres de l'Ebre que compta amb la col·laboració del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) i que arriba cada any pels volts de la festa del llibre.

En total, el CNLTE repartirà 250 exemplars de l'obra, la qual cosa representa una quarta part dels 1.000 exemplars que se n'han editat. Tastets 2022 aplega 23 relats escrits per infants i joves de tots els cicles educatius i d'educació especial.

Vols compartir aquesta notícia?