Comença la campanya "A l'abril cada paraula val per mil" al Mercat de la Independència de Terrassa

CNL de Terrassa i Rubí

Ús professional, CPNL

Com a activitat de Sant Jordi, i amb l'objectiu de donar a conèixer l'origen curiós d'algunes paraules catalanes, el Mercat de la Independència de Terrassa i el Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí organitzen la campanya "A l'abril cada paraula val per mil" basada en l'exposició de cartells que expliquen de manera senzilla i breu l'origen curiós d'algunes paraules i en un joc lingüístic sobre aquestes paraules.

  • Exposició de cartells i joc lingüístic: del 20 al 29 d'abril
  • Sorteig dels lots de productes: dissabte 30 d'abril, a les 12 del migdia

Fem que l’abril sigui un mes ple de mots i gent al mercat!

Participeu-hi!

Com a activitat de Sant Jordi, i amb l'objectiu de donar a conèixer l'origen curiós d'algunes paraules catalanes, el Mercat de la Independència de Terrassa i el Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí organitzen la campanya "A l'abril cada paraula val per mil", que tindrà lloc del 20 al 30 d'abril al Mercat.

La proposta es basa en l'exposició de cartells que expliquen de manera senzilla i breu l'origen curiós d'algunes paraules, la majoria vinculades al Mercat.

Per acompanyar l'exposició dels cartells, organitzem un joc lingüístic adreçat a la clientela del Mercat amb l'objectiu que passegi per les parades per mirar de respondre tres preguntes sobre les paraules exposades als cartells. Les persones que hi participin caldrà que omplin una butlleta i que la dipositin a l'urna del punt d'informació. Tindran temps de participar-hi fins al 29 d'abril

El dia 30 d'abril es farà el sorteig de tres lots de productes del Mercat entre totes les butlletes que s'hagin respost correctament. 

Esperem la vostra participació!

Fem que l'abril sigui un mes ple de mots i gent al mercat!

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?