Comerços de Sant Antoni de Vilamajor i l’Ametlla del Vallès juguen a l'Endevina-la!

CNL del Vallès Oriental

Difusió, Ús professional

Aquest mes d'abril, establiments comercials de Sant Antoni de Vilamajor i de l'Ametlla del Vallès participen al concurs Endevina-la! amb el suport del Servei Comarcal de Català del Vallès Oriental.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ha posat en marxa la 1a edició del joc de llengua Endevina-la! durant tot el mes d'abril, amb l'objectiu de promoure el català i el comerç de proximitat, i convida les vilamajorines i els vilamajorins a participar-hi.

En aquesta 1a edició del concurs hi col·laboren 37 comerços del poble. Hi ha 3 categories de participants (persones menors de 14 anys, majors de 14 anys i grups) i 17 premis en joc. El sorteig públic es farà el 13 de maig i es podrà seguir en directe pel canal d'Instagram.

Entrevista a Ràdio Vilamajor

Falca de difusió de l'Endevina-la!

-------------------

A l'Ametlla del Vallès, l'Endevina-la! té lloc del 7 d'abril al 7 de maig i l'Associació ACA (Ametlla Comerç Actiu) és qui porta a termes la iniciativa amb la participació de 45 dels establiments associats.

Hi ha dues categories de participants (infantil i adulta) i en joc hi ha 4 premis, que consisteixen en 4 vals per gastar en comerços de l'ACA. El sorteig tindrà lloc l'11 de maig.

Aquesta associació va signar el passat 7 d'abril el seu suport al Voluntariat per la llengua.

Sorteig:

Vols compartir aquesta notícia?