Inici dels cursos de català del CNL d'Osona

CNL d'Osona

Cursos de català

600 alumnes en els cursos de català del tercer trimestre

600 alumnes van començar el passat dilluns 4 d’abril  els cursos de català del tercer trimestre que acabaran tot just comenci l’estiu, el 22 de juny.

Aquest dilluns 4 d’abril, al CNL d’Osona vam donar el tret de sortida a les classes de català d’aquest últim trimestre. Són 34 cursos repartits en diferents nivells i modalitats que sumen un total de 600 alumnes. En van començar 28 de presencials que van des del nivell inicial fins al nivell intermedi 1 (el primer mòdul del B2 del MERC, Marc Comú Europeu de Referència) i es fan a diverses poblacions de la comarca: Manlleu, Vic, Torelló, Roda de Ter i Sant Hipòlit. El calendari dels cursos, tant pels cursos que s'ofereixen el dilluns i dimecres com pels que es fan dimarts i dijous, s'acabarà tot just comenci l'estiu, el 21 i el 22 de juny.

De la modalitat en línia n’hi ha 6: el nivell I2 i I3 (el segon i el tercer mòdul del B2 del MERC), els nivells de suficiència 1 i 2 (que són els dos últims mòduls del C1 del MERC) i també dos cursos de nivell superior (el C2 del MERC).

Vols compartir aquesta notícia?