El municipi de Montagut i Oix exposa les "Paraules de festa major"

CNL de Girona

CPNL, Activitats complementàries

S'han triat 10 paraules que s'han ubicat en punts significatius del municipi, de tal manera que els visitants fan un recorregut pel poble mentre llegeixen les paraules. Cada cartell conté una paraula, l'explicació i imatges que l'acompanyen.

Amb motiu de Sant Jordi i de la Festa Major de Montagut i Oix, que és el cap de setmana després de Sant Jordi, el 30 d’abril i l’1 de maig, el Servei de Català d’Olot-la Garrotxa i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Montagut i Oix han muntat l'exposició “Paraules de festa major”, en format de 10 cartells DIN A2, exposats al llarg del nucli antic d’aquest municipi.

S’han seleccionat deu paraules que tenen relació amb la festa, com ara: gralla, botifarra, pregó, mitena, patró o discjòquei, i s’han fet deu cartells, mida DIN A2, en què hi ha una explicació de la paraula (etimologia, frases fetes que s’hi relacionen, etc.) i imatges  de la festa del poble. Cada cartell està penjat en un punt significatiu del poble (l’escola, l’ajuntament, el casal cultural, la plaça major...) de tal manera que, visitant aquesta exposició, es fa un recorregut pel mig del municipi.

Els nens i nenes de l’escola treballaran aquestes paraules la setmana de Sant Jordi, i els cartells es deixaran exposats fins passada la festa major del municipi.

Vols compartir aquesta notícia?