El Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca organitza un curs de català adreçat a les famílies de l'Escola Joan Maragall

CNL Ca n'Ametller

Cursos de català

Per segon any consecutiu, la Direcció de l'escola ha contactat amb el Servei Local de Català per organitzar el curs de català, que s'ofereix de manera presencial al mateix centre escolar.

El Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha posat en marxa recentment un curs de català a l’Escola Joan Maragall a petició de la Direcció del centre. Es tracta d'un curs de català que s'adreça a les famílies dels alumnes del centre d'ensenyament i es porta a terme a la mateixa escola durant l'horari lectiu de la tarda.

El nivell que s'imparteix és el Bàsic 1 i vindria a ser la continuïtat del curs de 20 hores lectives de nivell Inicial que es va portar a terme el curs passat amb unes característiques similars. Enguany el curs té una durada de 45 hores i tots els alumnes que segueixin amb regularitat les classes rebran un certificat acreditatiu d'assistència en acabar el curs, a mitjan de maig.

S'ofereix en format presencial responent a la demanda de la Direcció del centre i a les característiques dels alumnes. Les classes es fan en dilluns, dimarts i dimecres, de 14.30 a 16 h, coincidint amb l'horari lectiu de tarda de l'escola, cosa que facilita que les famílies hi puguin assistir.

L'actuació que s'emmarca dins dels ajuts extraordinaris destinats a la formació de les famílies dels centres educatius anomenats d'alta complexitat.

L'objectiu del curs és que els alumnes adquireixin habilitats bàsiques de comprensió i expressió orals en llengua catalana que els permetin desenvolupar-se mínimament en situacions quotidianes.

Vols compartir aquesta notícia?