A l’espai d’aquesta quinzena parlem de l’inici dels cursos d’aquest trimestre, entre altres temes.

CNL de Cornellà de Llobregat

Difusió

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

Comencem el programa parlant de l'oferta de cursos d'aquesta primavera i el nombre d'inscripcions, que es van recuperant després de les restriccions de la pandèmia i augmentant sobretot en els nivells bàsics. Aquest trimestre, doncs, s'han ofert 17 cursos i hi ha hagut un 90 % d'ocupació amb 329 persones inscrites de 364 places ofertes. D'altra banda, s'avança que les properes inscripcions seran per als cursos intensius d'estiu, tot i que encara no es té informació concreta.

La XXIX Jordiada és el segon dels temes de què parlem, ja que un any més des del CNL de Cornellà de Llobregat hi participarem dinamitzant un espai de jocs adreçats tant al públic adult com a l'infantil. A banda, els assistents hi trobaran tota la informació dels serveis que oferim i del Voluntariat per la llengua.

Tanquem el programa presentant una nova llista del CPNL a Spotify i comentant la presència del català en el món digital a través del format pòdcast.

Tota aquesta informació, la podeu sentir ampliada al podcast de Ràdio Cornellà.

Vols compartir aquesta notícia?