El CNL de Barcelona organitza diverses activitats de promoció de la llengua catalana per Sant Jordi

CNL de Barcelona

CPNL

Se’n faran a tots els districtes de la ciutat, tant en format presencial com virtual

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona organitza diverses activitats al territori i a les xarxes socials, per fer promoció de la llengua i cultura catalanes amb motiu de la Diada de Sant Jordi. S’adreçaran tant als alumnes dels cursos de català i als participants en el programa Voluntariat per la llengua, com a tota la ciutadania. A més, els dies 22 i 23 d’abril també es muntaran estands a diferents llocs de Barcelona.

Aquestes són les activitats que es faran:

  • Concurs Enamora’m 2022. El CNL de Barcelona convida la ciutadania en general i també els seus alumnes a participar al concurs #enamoram2022, que consisteix a elaborar declaracions d'amor en format escrit, de vídeo o d'àudio de l’11 al 24 d'abril, i a publicar-les a les xarxes socials, amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Més informació.
  • Pòdcasts amb recomanacions de llibres de diferents llibreries de l’Eixample, a la Ràdio Comunitària de Sant Antoni, Rc66. Organitzada per la Delegació de l’Eixample del CNL de Barcelona. Més informació.
  • Coneixem Felícia Fuster, una de les veus més singulars de la literatura catalana contemporània. El dimecres 20 d'abril, a les 19 h, tindrà lloc una activitat literària i oberta a la seu de la Fundació Felícia Fuster, al barri del Farró, sobre l’autora. Organitzada per la Delegació de Gràcia i Sarrià – Sant Gervasi del CNL de Barcelona. Més informació.
  • Exposició “A dins, a fora. Felícia Fuster (Barcelona, 1921-París, 2012), poeta i pintora” a la Delegació de Gràcia i Sarrià – Sant Gervasi del CNL de Barcelona del 20 d'abril al 6 de maig. El dimecres 4 de maig, a les 19 h, es farà una visita guiada a l'exposició, a càrrec de la comissària de l'exposició, Lluïsa Julià. Més informació.
  • Lectura oberta de fragments curiosos de la història de Gràcia, el 21 d’abril a les 12 h. Organitzada per la Delegació de Gràcia i Sarrià – Sant Gervasi, conjuntament amb el Taller d'Història de Gràcia i altres entitats del barri. Més informació.
  • Màrius Serra participarà al club de lectura de nivell mitjà de la Biblioteca Vapor Vell el 20 d’abril a les 11 h. S’hi comentarà l’obra de l’autor, Quiet. Més informació.
  • Taller de relat per Sant Jordi al Punt InfoJove d'Horta Guinardó, el 21 d’abril a les 19 h. Organitzada per la Delegació d’Horta-Guinardó del CNL de Barcelona. Més informació.
  • Tast d’escriptura creativa a la Biblioteca El Clot – Josep Benet, el 21 d’abril a les 18 h. Organitzada per la Delegació de Sant Martí del CNL de Barcelona. Més informació.
  • Taller de microrelat al Centre Cívic Cotxeres Borrell, el 22 d’abril de 10 a 12 h. Organitzada per la Delegació de l’Eixample del CNL de Barcelona. Més informació.
  • Proposta virtual de microrelat per als alumnes del Servei d’Autoaprenentatge i Formació a Distància (SAFD). Més informació.

A més, es muntaran els següents estands informatius, amb activitats diverses per commemorar la diada de Sant Jordi:

  • Delegació de Sants – Montjuïc i les Corts del CNL de Barcelona. 22 d'abril, a partir de les 16 h, a la porta de la delegació (C. Guitard, 17). Més informació.
  • Delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona. 22 d'abril, de 10.30 a 14 h, a la plaça del Comerç. Més informació.
  • Delegació de Ciutat Vella del CNL de Barcelona. 23 d’abril, a la Fira d’entitats del Raval. Més informació.
  • Delegació de Nou Barris del CNL de Barcelona. 23 d’abril, de 10 a 13.30 h, parada d’intercanvi de llibres, Ciutat Meridiana a l'avinguda Rasos de Peguera 210. Més informació.

Vols compartir aquesta notícia?